System Settings/Window Behavior/da

Jump to: navigation, search
This page is a translated version of the page System Settings/Window Behavior and the translation is 33% complete.

Other languages:
català • ‎dansk • ‎English • ‎français • ‎українська

I gruppen Vinduesopførsel kan du indstille, hvordan dine vinduer opfører sig i forhold til at få fokus, at reagere på forskellige slags klik med musen eller nå de bliver flyttet eller åbnet.

Window Behavior Focus settings

Fanebladet Fokus indeholder tilvalgene, som berører fokus. Når et vindue får fokus, så bliver det aktivt, det vil sige, at det bliver det vindue, der modtager input fra dig. Normalt klikker du på et vindue for at give det fokus. I dropndlisten Politik kan du vælge at lade fokus følge musen uden at skulle klikke. Afhængigt af andre indstillinger bliver et vindue måske ikke hævet frem foran de andre vinduer, når det får fokus. I så fald kan det være en god ide at aktivere Klik hæver aktivt vindue; dette vil bringe det aktive vindue frem, når du klikker på det.

Window Behavior Titlebar settings

I fanebladet Titellinjens handlinger kan du indstille, hvilken effekt forskellige musehandlinger har, når du klikker i titellinjen eller på vinduets kanter. På samme måde kan du i fanebladet Vindueshandlinger indstille, hvilken effekt et museklik i et inaktivt vindue har; og der er mulighed for at tilknytte vindueshandlinger til museknapper og hjulet, nå de bruges mens en specificeret tast holdes nede.

Window Behavior Actions settings

The Window Actions tab holds options affecting how windows behave when receiving click event.

Window Behavior moving settings

I fanebladet Flytning kan du indstille, hvordan vinduer opfører sig, mens de bliver flyttet. I fanebladet Avanceret har du mulighed for at påvirke, hvordan nye vinduer placeres.

Window Behavior advanced settings

In the Advanced tab you will find options of the new windows placement.

More Information

  • None

This page was last modified on 3 February 2019, at 16:26. Content is available under Creative Commons License SA 4.0 unless otherwise noted.