Treballar amb Google Contacts

From KDE UserBase Wiki
This page is a translated version of the page Working with Google Contacts and the translation is 100% complete.
Other languages:

Atenció

Aquestes instruccions només són vàlides per a kdepim i KOrganizer versió 4.3.7 i posteriors. Hi ha diferències significatives en les versions anteriors, per tant, no es poden aplicar algunes de les instruccions.


Nota

Per a fins de demostració, el compte de Google utilitzat en aquesta guia d'aprenentatge és [email protected]


Com sincronitzar Google Contacts amb Kontact

Instal·lar l'API de dades de Google

Per sincronitzar Google Contact i les dades del calendari, l'API de dades de Google per Akonadi (Akonadi Google Data API) haurà d'estar instal·lada al vostre sistema. Depenent del vostre gestor de paquets, el procediment d'instal·lació pot ser diferent.

Per instal·lar-la, entreu a un terminal i escriviu:

Distribucions basades en DEB: sudo apt-get install akonadi-kde-resource-googledata
Distribucions basades en RPM: yum install akonadi-googledata

Això instal·larà el paquet akonadi-kde-resource-googledata així com el seu prerequisit, libgcal0.

Nota

La vostra distribució podria no tenir instal·lat per omissió apt-get o yum. Algunes distribucions utilitzen els seus propis gestors de paquets. Si és així, podeu utilitzar això per instal·lar apt-get (en una distro basada en DEB) o yum (en una distro basada en RPM), o podeu utilitzar el Gestor de paquets estàndard del sistema per instal·lar directament els paquets requerits. Algunes distribucions tenen sistemes d'empaquetament completament diferents. Si la vostra distribució n'és una, haureu de consultar el manual de distribució, la seva pàgina web o els seus fòrums.


Atenció

Aquesta instrucció no s'aplica a versions posteriors de kdepim. En el seu lloc, els requisits estan incorporats. Per veure si la vostra versió té això, consulteu Arranjament del sistema -> Informació personal i mireu si teniu google-contacts ofert com un recurs (en algunes versions trobareu akonadi_gcal_resource4).


Configurar la integració amb Kontact

Després d'instal·lar els paquets, aneu a l'àrea Contactes de la barra de navegació esquerra de Kontact. Després, al primer plafó Llibretes d'adreces, feu clic a la finestra de la dreta i seleccioneu Afegeix una llibreta d'adreces. Assegureu-vos que Recurs de contactes de Google per Akonadi està seleccionat, i després feu clic a .

Una finestra emergent us demanarà les credencials per iniciar la sessió amb el compte de Google. Introduïu-les i feu clic a . Marqueu la casella al costat de akonadi_google_resource_0 i després premeu F5 per actualitzar els vostres contactes.

= Guia d'aprenentatge per GIF animat

Nota

Aquest GIF animat recapitula els passos adoptats per obtenir la sincronització del Google Contacts.


Ara, els vostres contactes s'han sincronitzat!