Treballar amb MyKolab

This page is a translated version of the page Working with MyKolab and the translation is 100% complete.
Other languages:
English • ‎català • ‎dansk • ‎українська

Treballar amb MyKolab

Kolab.org és una solució per a treball en grup (Groupware) de programari lliure estretament relacionada amb el KDE. Aquesta pàgina descriu com configurar un compte de MyKolab amb Kontact, però també funciona amb qualsevol altre servidor Kolab.

Configurar un compte de Kolab

Per afegir un nou compte al Kontact, si us plau, obriu l'Assistent de comptes des del menú Eines i seleccioneu Servidor de treball en grup Kolab com el tipus de compte. Completeu les Preferències personals mentre assegureu que Adreça del servidor està establerta a imap.mykolab.com i la versió de Kolab a v3.

Kontact1.png
Kontact2.png
Kontact3.png

Configurar IMAP

Si heu seguit les instruccions anteriors utilitzant l'Assistent de comptes, el vostre compte IMAP ja hauria d'estar configurat correctament. No obstant, podeu comprovar la configuració en base a les captures de pantalla de a sota. Per fer-ho, aneu a «Arranjament» a la barra de menú i escolliu Configura Kontact. Després, aneu a KMail i Comptes.

Assegureu-vos que el servidor IMAP és imap.mykolab.com i que utilitza el port 143 amb encriptatge STARTTLS. Si us plau, utilitzeu també la vostra adreça MyKolab.com completa i primària com [email protected] com a nom d'usuari.

Kontact imap 1.png
Kontact imap 2.png

Configurar SMTP

Desafortunadament, la configuració SMTP s'ha de corregir després de la configuració del compte. Per fer-ho, aneu a Arranjament a la barra de menú i escolliu Configura Kontact. Després aneu a KMail -> Comptes i després feu clic a la pestanya Enviament. El servidor ha de ser smtp.mykolab.com amb el port 587 i encriptatge TLS. Utilitzeu la vostra adreça MyKolab.com completa i primària com [email protected] com a nom d'usuari i mireu també les captures de pantalla de a sota.

Kontact smtp 1.png
Kontact smtp 2.png

This page was last edited on 15 March 2014, at 16:43. Content is available under Creative Commons License SA 4.0 unless otherwise noted.