Treballar amb MyKolab

From KDE UserBase Wiki
This page is a translated version of the page Working with MyKolab and the translation is 100% complete.
Other languages:

Treballar amb MyKolab

Kolab.org és una solució per a treball en grup (Groupware) de programari lliure estretament relacionada amb el KDE. Aquesta pàgina descriu com configurar un compte de MyKolab amb Kontact, però també funciona amb qualsevol altre servidor Kolab.

Configurar un compte de Kolab

Per afegir un nou compte al Kontact, si us plau, obriu l'Assistent de comptes des del menú Eines i seleccioneu Servidor de treball en grup Kolab com el tipus de compte. Completeu les Preferències personals mentre assegureu que Adreça del servidor està establerta a imap.mykolab.com i la versió de Kolab a v3.

Configurar IMAP

Si heu seguit les instruccions anteriors utilitzant l'Assistent de comptes, el vostre compte IMAP ja hauria d'estar configurat correctament. No obstant, podeu comprovar la configuració en base a les captures de pantalla de a sota. Per fer-ho, aneu a «Arranjament» a la barra de menú i escolliu Configura Kontact. Després, aneu a KMail i Comptes.

Assegureu-vos que el servidor IMAP és imap.mykolab.com i que utilitza el port 143 amb encriptatge STARTTLS. Si us plau, utilitzeu també la vostra adreça MyKolab.com completa i primària com [email protected] com a nom d'usuari.

Configurar SMTP

Desafortunadament, la configuració SMTP s'ha de corregir després de la configuració del compte. Per fer-ho, aneu a Arranjament a la barra de menú i escolliu Configura Kontact. Després aneu a KMail -> Comptes i després feu clic a la pestanya Enviament. El servidor ha de ser smtp.mykolab.com amb el port 587 i encriptatge TLS. Utilitzeu la vostra adreça MyKolab.com completa i primària com [email protected] com a nom d'usuari i mireu també les captures de pantalla de a sota.