Arbejd med MyKolab

  From KDE UserBase Wiki
  This page is a translated version of the page Working with MyKolab and the translation is 100% complete.
  Other languages:

  Arbejd med MyKolab

  Kolab.org er en Groupware-løsning med fri software, som er nært knyttet til KDE. Denne side beskriver, hvordan man opsætter en MyKolab-konto i Kontact, men det fungerer også med alle andre Kolab-servere.

  Opsætning af en Kolab-konto

  For at tilføje en ny konto til Kontact skal du åbne Kontoguiden i værktøjsmenuen og vælge Kolab Groupware-server som kontotype. Udfyld Personlige indstillinger og sørg for at Server-adressen er sat til imap.mykolab.com og Kolab-versionen til v3.

  Konfiguration af IMAP

  Hvis du har fulgt ovenstående instruktioner ved hjælp af kontoguiden, så skulle din IMAP-konto allerede være sat korrekt op. Du kan tjekke indstillingerne ved at sammenligne med billedet herunder. For at gøre det skal du gå til menuen Indstillinger og vælge Indstil Kontact. Gå så til KMail og Konti.

  Sørg for at IMAP-serveren er imap.mykolab.com og at den bruger port 143 med STARTTLS-kryptering. Sørg også for at din fulde, primære MyKolab.com-adresse så som [email protected] er et brugernavn.

  SMTP-konfiguration

  Desværre skal SMTP-indstillingerne korrigeres efter opsætning af kontoen. For at gøre det skal du gå til menuen Indstillinger og vælge Indstil Kontact. Gå så til KMail -> Konti og klik på fanebladet Afsendelse Serveren skal være smtp.mykolab.com med port 587 og TLS-kryptering. Brug din fulde, primære MyKolab.com-adresse så som [email protected] som et brugernavn og se også skærmbilledet herunder.