Difference between revisions of "Kubuntu/Software/Games/Steam/ca"

Jump to: navigation, search
(Created page with "=== Steam no es tanca des de la safata === Per omissió, Steam fa que el botó «Tanca» funcioni com el botó de minimitzar. Podeu forçar a la safata quan premeu el botó «...")
 
(5 intermediate revisions by the same user not shown)
Line 31: Line 31:
 
<code>sudo dpkg -i fitxer_paquet.deb</code>
 
<code>sudo dpkg -i fitxer_paquet.deb</code>
  
using the '''exact''' name of the file which is downloaded above.
+
emprant el nom '''exacte''' del fitxer que s'ha descarregat anteriorment.
  
 
== Humble Bundles ==
 
== Humble Bundles ==
  
To use a GUI, Humble Bundles '''must''' go through the Ubuntu Software Center, as in the image above. And you must have or create a Launchpad account. In addition, once you [http://support.humblebundle.com/customer/portal/articles/593564-how-to-create-an-account pay for your games on the Humble Bundle website], and click on the link from the email you receive from Humble Bundle, you must click the "Pay" button in the Software Center. However, you will not be charged again.
+
Per utilitzar una interfície gràfica d'usuari, Humble Bundles '''hauria''' de passar pel Centre de programari d'Ubuntu, com en la imatge de dalt. I hauríeu de tenir o crear un compte a Launchpad. A més, una vegada [http://support.humblebundle.com/customer/portal/articles/593564-how-to-create-an-account pagueu pels jocs en el lloc web de Humble Bundle], i feu clic a l'enllaç que trobareu al correu electrònic rebut des de Humble Bundle, haureu de fer clic al botó «Paga» al Centre de programari. No obstant això, no se us cobrarà de nou.
  
If you encounter difficulties, please provide your information on [https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/software-center/+bug/1008309 this bug].
+
Si trobeu alguna dificultat, si us plau, proporcioneu la informació en [https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/software-center/+bug/1008309 aquest error].
  
If you prefer to download the deb file, you will find the link to download in your email from Humble Bundle. It can be downloaded in your browser, or wget in the console as with Steam and then follow the above how-to for manually installing software.
+
Si preferiu descarregar el fitxer «deb», trobareu l'enllaç per descarregar-lo al correu electrònic de Humble Bundle. Es pot descarregar al navegador, o amb l'ordre «wget» des de la consola i després seguiu el com es fa anterior per instal·lar-lo.
  
== Issues/workarounds ==  
+
== Problemes i solucions ==  
  
=== Steam does not close to tray ===
+
=== Steam no es tanca des de la safata ===
By default, Steam makes the Close button work like minimize button. You can force it to minimize to tray when the Close button is pressed by launching Steam with ''STEAM_FRAME_FORCE_CLOSE=1''. This will be probably fixed in the near future (see issue [https://github.com/ValveSoftware/steam-for-linux/issues/1025 1025] on GitHub).
+
Per omissió, Steam fa que el botó «Tanca» funcioni com el botó de minimitzar. Podeu forçar a la safata quan premeu el botó «Tanca», llançant Steam amb ''STEAM_FRAME_FORCE_CLOSE=1''. Això probablement serà solventat en un futur proper (vegeu el problema [https://github.com/ValveSoftware/steam-for-linux/issues/1025 1025] al GitHub).
  
 
[[Special:myLanguage/Kubuntu|Tornar a l'inici «Kubuntu»]]
 
[[Special:myLanguage/Kubuntu|Tornar a l'inici «Kubuntu»]]
 
[[Category:Kubuntu/ca]]
 
[[Category:Kubuntu/ca]]

Latest revision as of 13:01, 19 February 2017

Other languages:
català • ‎dansk • ‎English • ‎polski • ‎Türkçe • ‎українська


Steam a la Kubuntu

Actualment, hi ha tres formes d'instal·lar Steam.

La IGU

Si preferiu la interfície gràfica d'usuari, llavors primer haureu d'instal·lar el Centre de programari d'Ubuntu, cerqueu per Steam, i instal·leu-la («compreu»).

Instal·lació amb el Centre de programari d'Ubuntu

Haureu d'iniciar una sessió a Launchpad, és on s'allotgen els projectes de programari d'Ubuntu. Si encara no teniu un compte, l'haureu de crear allà.

Rebreu un correu electrònic felicitant-vos per la vostra «compra» de Steam!

La instal·lació manual

Podeu descarregar el fitxer «deb» des de http://store.steampowered.com/about/ en el navegador i després seguir el com es fa que hi ha a continuació. Els fitxers dels paquets associats amb la Kubuntu, tenen el sufix «.deb» a causa de l'estreta relació de la Kubuntu amb la distribució Debian de GNU/Linux. Els fitxers «.deb» es poden descarregar i instal·lar individualment. Humble Bundles, per exemple, distribueix fitxers «deb» que requereixen privilegis d'administrador.

Com es fa: simplement feu clic esquerre en el fitxer «.deb» per iniciar el procés d'instal·lació. Apareixerà un indicatiu per a la contrasenya associada amb el privilegi d'administrador necessari.

La línia d'ordres

A la vostra Konsole, escriviu mkdir steam && cd steam && wget http://media.steampowered.com/client/installer/steam.deb

després: sudo dpkg -i fitxer_paquet.deb

emprant el nom exacte del fitxer que s'ha descarregat anteriorment.

Humble Bundles

Per utilitzar una interfície gràfica d'usuari, Humble Bundles hauria de passar pel Centre de programari d'Ubuntu, com en la imatge de dalt. I hauríeu de tenir o crear un compte a Launchpad. A més, una vegada pagueu pels jocs en el lloc web de Humble Bundle, i feu clic a l'enllaç que trobareu al correu electrònic rebut des de Humble Bundle, haureu de fer clic al botó «Paga» al Centre de programari. No obstant això, no se us cobrarà de nou.

Si trobeu alguna dificultat, si us plau, proporcioneu la informació en aquest error.

Si preferiu descarregar el fitxer «deb», trobareu l'enllaç per descarregar-lo al correu electrònic de Humble Bundle. Es pot descarregar al navegador, o amb l'ordre «wget» des de la consola i després seguiu el com es fa anterior per instal·lar-lo.

Problemes i solucions

Steam no es tanca des de la safata

Per omissió, Steam fa que el botó «Tanca» funcioni com el botó de minimitzar. Podeu forçar a la safata quan premeu el botó «Tanca», llançant Steam amb STEAM_FRAME_FORCE_CLOSE=1. Això probablement serà solventat en un futur proper (vegeu el problema 1025 al GitHub).

Tornar a l'inici «Kubuntu»


This page was last modified on 19 February 2017, at 13:01. Content is available under Creative Commons License SA 4.0 unless otherwise noted.