Marble/Maemo/Installation

Revision as of 09:46, 27 April 2011 by Claus chr (Talk | contribs)

Jump to: navigation, search
Other languages:
dansk • ‎English • ‎українська

Marble 1.0 til Maemo er tilgængelig til Nokias N900 smartphone. Denne side hjælper dig igennem installationsprocessen: Installation af Marble selv og - eventuelt - tilføjelse af yderligere korktemaer og installation af understøttelse af offline rutevejledning.

For den utålmodige, i en nøddeskal: Installér marble-pakken i afsnittet Navigation fra Maemos extras-arkiv for at installere Marble. Yderligere kort-temaer findes i pakken marble-maps i afsnittet Navigation. Understøttelse af offline rutevejledning findes i pakken monav-routing-daemon - også i afsnittet Navigation.
Dialog-information.png
 
Information
Hvis du foretrækker at se en video i stedet for at læse instruktioner, så gå til vores vejlednings-video. Første del viser installationen. (Tysk tale)Installation af Marble

Hent din N900 (hvis du ikke har en, så har denne side ingen interesse for dig). På N900 åbner du programmanageren. Vælg Download og åbn afsnittet Navigation. Rul ned og vælg marble. Følg de sædvanlige skridt til installation.

Installation af yderligere kort-temaer

Marble-pakken bruger OpenStreetMap-temaet, hvis den er installeret med one-click-installation. Leder du efter noget anderledes? Atlas, Satellite og mange andre valgmuligheder vil være tilgængelige for dig, hvis du installerer pakken marble-maps i programmanagerens afsnit Navigation.

Marble-Maemo-OneClick-Installer-MarbleMaps.png

Inde fra Marble kan du skifte kort-tema i dialogen Kortvisning.

Marble-Maemo-Additional-Themes.png

Understøttelse af offline rutevejledning

Har du til hensigt at bruge din N900 til rutevejledning? Uden en internetforbindelse? Så sørg for at installere pakken monav-routing-daemon. Ligesom pakken marble-maps kan den installeres fra afsnittet Navigation i Meamos pakkemanager.

Warning.png
 
Advarsel
Sørg for at installere den rigtige version af monav-routing-daemon: Version 0.2.release-2 fra extras-testing virker med Marble. Version 0.2.20101211-1 fra extras-devel er ikke kompatibel med Marble. Fravælg arkivet extras-devel i programmanageren for at undgå at installere den forkerte version.Marble-Maemo-OneClick-Installer-Monav.png

Marble vil automatisk inkludere Monav til offline rutevejledning, når version 0.2.release-2 af monav-routing-daemon er installeret. Du skal dog også installere offline-kort. Dette kan gøres bekvemt inde fra Marble: Se Offline rutevejledning

Marble-Maemo-Offline-Routing.png


Content is available under Creative Commons License SA 4.0 unless otherwise noted.
*/ ?>