Rekonq/Manual/Brugerflade

From KDE UserBase Wiki
Revision as of 11:37, 17 July 2011 by Claus chr (talk | contribs)
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Other languages:

Rekonqs brugerflade

Som standard bruger rekonq kun en hovedværktøjslinje. Hovedværktøjslinjen optage meget lidt plads og giver dig det meste af vinduet til at vise websider. Denne minimalistiske tilgang til hovedværktøjslinjen er den mest betydningsfulde forskel til den mere traditionelt udseende Konqueror. Ligeledes til forskel fra Konqueror er det begrænset, hvor meget du kan indstille hovedværktøjslinjen - blot Orientering (som standard låst for oven i vinduet), Ikonstørrelse (medium som standard) og Ikontekst (vises ikke som standard).

Når rekonq startes, så vises siden Favoritter, som giver dig et sæt af forhåndsvisningsminiaturer af dine favoritsider; sættet kan tilpasses. Disse miniaturer giver dig en hurtig måde at tilgå de oftest besøgte websteder. Et panel øverst på denne side lader dig se forhåndsvisninger af nyligt lukkede faneblade og lister af bogmærkede sider og browserhistorikken.

Bogmærker kan også vises som en værktøjslinje eller som et sidepanel, der kan hægtes løst. Der findes et tilsvarende sidepanel til visning af hitorikken.