System Settings/Window Behavior/ca

  From KDE UserBase Wiki
  Revision as of 16:22, 3 February 2019 by Ognarb (talk | contribs) (Created page with "La pestanya <menuchoice>Moviment</menuchoice> conté opcions que afecten a com es comporten les finestres mentre es mouen. A la pestanya <menuchoice>Avançat</menuchoice> trob...")
  (diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)

  Al grup Comportament de les finestres, podeu configurar com es comporten les finestres pel que fa a obtenir el focus, rebent varis tipus de clics del ratolí, quan es desplacen o s'obren.

  Window Behavior Focus settings
  Window Behavior Focus settings

  La pestanya Focus conté les opcions relacionades amb el focus de finestra. Quan una finestra rep el focus es converteix en la finestra activa, la que rep les vostres entrades. Normalment, feu clic en una finestra per donar-li el focus. A la llista desplegable Política podeu optar per deixar que el focus de finestra segueixi el ratolí sense fer clic. Depenent de la configuració, una finestra no pot anar al davant de les altres finestres quan rep el focus. Si és així, potser voldreu seleccionar Eleva la finestra activa amb un clic, El que portarà la finestra activa al davant quan hi feu clic.

  Window Behavior Titlebar settings
  Window Behavior Titlebar settings

  A la pestanya Accions de la barra de títol podeu configurar l'efecte de les diferents accions del ratolí tenen a la barra de títol, i en el marc de la finestra. Tanmateix, a la pestanya Accions de finestra es configura l'efecte de les accions del ratolí en les finestres inactives, i hi ha l'opció d'assignar accions de la finestra als botons i la roda del ratolí quan s'utilitza mentre es prem una tecla modificadora específica.

  Window Behavior Actions settings
  Window Behavior Actions settings

  The Window Actions tab holds options affecting how windows behave when receiving click event.

  Window Behavior moving settings
  Window Behavior moving settings

  La pestanya Moviment conté opcions que afecten a com es comporten les finestres mentre es mouen. A la pestanya Avançat trobareu opcions de la nova ubicació de les finestres.

  Window Behavior advanced settings
  Window Behavior advanced settings

  In the Advanced tab you will find options of the new windows placement.

  More Information

  • None