Aplicacions/Jocs

This page is a translated version of the page Applications/Games and the translation is 88% complete.
Outdated translations are marked like this.
Other languages:
Deutsch • ‎English • ‎Lëtzebuergesch • ‎Nederlands • ‎català • ‎dansk • ‎español • ‎français • ‎italiano • ‎português do Brasil • ‎suomi • ‎čeština • ‎Ελληνικά • ‎русиньскый • ‎русский • ‎українська • ‎中文(中国大陆)‎ • ‎中文(台灣)‎ • ‎日本語

Jocs i joguines

Jocs

La comunitat KDE reconeix el valor que tenen l'esplai i la diversió en la vida. Per això, l'equip KDEGames ha creat una àmplia varietat de jocs amb impressionants gràfics i una jugabilitat meravellosa, que t'entretindran durant hores. Agafa una carta, esquiva pilotes que reboten o fins i tot conquista el món, tot això des de la comoditat del vostre ordinador. Però aneu amb compte. Són addictius.

Dialog-information.png
Informació
L'equip KDEGames somia amb crear la col·lecció de jocs més entretinguda i divertida, prestant molta atenció als detalls dels jocs i utilitzant les últimes tecnologies del KDE. Visiteu la pàgina web de l'equip en http://games.kde.org.


Nota: Els enllaços en les aplicacions que hi ha tot seguit porten a la seva pàgina de KDEGames.

Arcade

KBounce

Kbounce.png Ompliu almenys el 75% del camp per a passar de nivell mentre esquiveu pilotes que reboten.

KDiamond

Kdiamond.png Intercanvieu dos diamants adjacents per a formar una línia de tres diamants iguals i així eliminar tots els que pugueu abans que s'acabi el temps.

KGoldrunner

Kgoldrunner.png Recolliu totes les peces d'or mentre esquiveu enemics. També podeu crear forats per a atrapar-les i caminar per sobre seu.

[https://kde.org/applications/games/org.kde.klines

KLines

]

Klines.png Moveu boles de color per a formar una línia de 5 boles iguals el més ràpid possible fent que desapareguin abans que el tauler s'ompli amb boles de múltiples colors.

Kolf

Kolf.png Un joc de minigolf en dues dimensions vist des de dalt, en el qual poden participar fins a 10 jugadors.

Kollision

Kollision.png Utilitzeu el ratolí per a esquivar les boles de vermelles. Aneu en compte i doncs el nombre de boles augmenta i en varia la velocitat.

[https://kde.org/applications/games/org.kde.kspaceduel

KSpaceduel

]

Kspaceduel.png Elimineu el satèl·lit del vostre oponent mentre controleu el vostre girant al voltant d'un sol. No us apropeu molt o us cremareu.

Jocs de taula

Bovo

Bovo-icon.png

Els oponents situen les seves peces en el tauler per torns, intentant fer una fila de cinc mentre bloquegen les peces de l'adversari.

[https://kde.org/applications/games/org.kde.knavalbattle

KBattleship

]

Kbattleship.png El joc enfonsa la flota per al KDE. Els jugadors hauran d'enfonsar els vaixells de l'adversari sense saber on estan.

KMahjongg

Kmahjongg.png Elimineu totes les fitxes apilades del tauler trobant parelles tan ràpid com sigui possible.

KReversi

Kreversi.png Captureu les peces de l'adversari i convertiu-les al vostre color. Obteniu el control en la majoria del tauler per a vèncer.

KShisen

Kshisen.png Semblat a Mahjongg, tret que les fitxes no estan apilades unes sobre les altres. Trobeu la parella d'una fitxa per a eliminar-les del tauler.

KFourInLine

Kfourinline.png Sigueu el primer a aconseguir una fila de quatre peces del vostre color en qualsevol direcció.

Cartes

[https://kde.org/applications/games/org.kde.kpat

KPat

]

Kpat.png Un relaxant joc de solitaris. Col·loqueu les cartes en un cert ordre, ja sigui del mateix color o alternant colors, en el menor temps possible.

[https://kde.org/applications/games/org.kde.lskat

LsKat (Tinent Skat)

]

Lskat.png Un joc de cartes per a dos jugadors basat en el joc alemany Skat. Guanyeu si es puntua més de 60 punts en una partida.

Daus

Kiriki

Kiriki.png Aconseguiu el major nombre de punts en tirar cinc daus fins a tres vegades en cada torn.

[https://kde.org/applications/games/org.kde.kjumpingcube

KJumpingcube

]

Kjumpingcube.png Conquisteu totes les caselles d'un tauler ja sigui ocupant les buides o conquistant les del vostre adversari. Quan una casella hagi arribat al màxim distribuirà els seus punts al voltant, fent que les caselles buides quedin ocupades. Heu d'estar atent a les reaccions en cadena!

Lògica

KAtomic

Katomic.png Un joc educatiu i divertint basat en geometria molecular. Formeu l'estructura d'una molècula lliscant àtoms al seu voltant.

[https://kde.org/applications/games/org.kde.kblackbox

KBlackbox

]

Kblackbox.png Un joc de cuit amagar. Utilitzeu els làsers i els marcadors per a endevinar la localització dels àtoms ocults a la caixa.

KMines

Kmines.png Descobriu totes les caselles sense topar amb una mina. És el clàssic joc del busca mines.

[https://kde.org/applications/games/org.kde.knetwalk

KNetwalk

]

Knetwalk.png Construïu una xarxa connectant tots els terminals al servidor rotant els cables. Useu el menor nombre de rotacions possible.

KSquares

Ksquares.png Els jugadors per torns uneixen dos punts adjacents per a formar un quadrat. El jugador amb el major nombre de quadrats completats guanya.

KSudoku

Ksudoku.png Ompliu la quadrícula de manera que cada columna, fila i quadrat del tauler no contingui dos símbols iguals.

Estratègia

Konquest

Konquest.png Construïu un imperi interestel·lar enviant naus a conquistar altres planetes, incloent els planetes del vostre adversari.

KsirK

Ksirk.png Conqueriu el món utilitzant els vostres exèrcits. Ataque i conqueriu els països veïns i expandiu-vos. Tot des de la comoditat del vostre ordinador.

Joguines

KTuberling

Ktuberling.png Un joc de construcció de personatges per a infants. Arrossegueu diferents parts de la cara a Mr. Potato i divertiu-vos creant cares divertides.

KTux

Ktux.png El KTux és un protector de pantalla amb Tux en una nau espacial. Nota: Aquesta aplicació no és part de KDE Games.

This page was last edited on 23 June 2021, at 17:11. Content is available under Creative Commons License SA 4.0 unless otherwise noted.