Aplicacions/Jocs

  From KDE UserBase Wiki
  This page is a translated version of the page Applications/Games and the translation is 100% complete.

  Jocs i joguines

  Jocs
  Jocs

  La comunitat KDE reconeix el valor que tenen l'esplai i la diversió en la vida. Per això, l'equip KDEGames ha creat una àmplia varietat de jocs amb impressionants gràfics i una jugabilitat meravellosa, que t'entretindran durant hores. Agafa una carta, esquiva pilotes que reboten o fins i tot conquista el món, tot això des de la comoditat del vostre ordinador. Però aneu amb compte. Són addictius.

  Informació

  L'equip KDEGames somia amb crear la col·lecció de jocs més entretinguda i divertida, prestant molta atenció als detalls dels jocs i utilitzant les últimes tecnologies del KDE. Visiteu la pàgina web de l'equip en http://games.kde.org.


  Nota: Els enllaços en les aplicacions que hi ha tot seguit porten a la seva pàgina de KDEGames.

  Arcade

  KBounce

  Ompliu almenys el 75% del camp per a passar de nivell mentre esquiveu pilotes que reboten.

  KDiamond

  Intercanvieu dos diamants adjacents per a formar una línia de tres diamants iguals i així eliminar tots els que pugueu abans que s'acabi el temps.

  KGoldrunner

  Recolliu totes les peces d'or mentre esquiveu enemics. També podeu crear forats per a atrapar-les i caminar per sobre seu.

  Kolor Lines

  Moveu boles de color per a formar una línia de 5 boles iguals el més ràpid possible fent que desapareguin abans que el tauler s'ompli amb boles de múltiples colors.

  Kolf

  Un joc de minigolf en dues dimensions vist des de dalt, en el qual poden participar fins a 10 jugadors.

  Kollision

  Utilitzeu el ratolí per a esquivar les boles de vermelles. Aneu en compte i doncs el nombre de boles augmenta i en varia la velocitat.

  KSpaceDuel

  Elimineu el satèl·lit del vostre oponent mentre controleu el vostre girant al voltant d'un sol. No us apropeu molt o us cremareu.

  Jocs de taula

  Bovo

  Els oponents situen les seves peces en el tauler per torns, intentant fer una fila de cinc mentre bloquegen les peces de l'adversari.

  Batalla naval

  El joc enfonsa la flota per al KDE. Els jugadors hauran d'enfonsar els vaixells de l'adversari sense saber on estan.

  KMahjongg

  Elimineu totes les fitxes apilades del tauler trobant parelles tan ràpid com sigui possible.

  KReversi

  Captureu les peces de l'adversari i convertiu-les al vostre color. Obteniu el control en la majoria del tauler per a vèncer.

  KShisen

  Semblat a Mahjongg, tret que les fitxes no estan apilades unes sobre les altres. Trobeu la parella d'una fitxa per a eliminar-les del tauler.

  KFourInLine

  Sigueu el primer a aconseguir una fila de quatre peces del vostre color en qualsevol direcció.

  Cartes

  KPatience

  Un relaxant joc de solitaris. Col·loqueu les cartes en un cert ordre, ja sigui del mateix color o alternant colors, en el menor temps possible.

  LSKat (Tinent Skat)

  Un joc de cartes per a dos jugadors basat en el joc alemany Skat. Guanyeu si es puntua més de 60 punts en una partida.

  Daus

  Kiriki

  Aconseguiu el major nombre de punts en tirar cinc daus fins a tres vegades en cada torn.

  KJumpingCube

  Conquisteu totes les caselles d'un tauler ja sigui ocupant les buides o conquistant les del vostre adversari. Quan una casella hagi arribat al màxim distribuirà els seus punts al voltant, fent que les caselles buides quedin ocupades. Heu d'estar atent a les reaccions en cadena!

  Lògica

  KAtomic

  Un joc educatiu i divertint basat en geometria molecular. Formeu l'estructura d'una molècula lliscant àtoms al seu voltant.

  KBlackBox

  Un joc de cuit amagar. Utilitzeu els làsers i els marcadors per a endevinar la localització dels àtoms ocults a la caixa.

  KMines

  Descobriu totes les caselles sense topar amb una mina. És el clàssic joc del busca mines.

  KNetWalk

  Construïu una xarxa connectant tots els terminals al servidor rotant els cables. Useu el menor nombre de rotacions possible.

  KSquares

  Els jugadors per torns uneixen dos punts adjacents per a formar un quadrat. El jugador amb el major nombre de quadrats completats guanya.

  KSudoku

  Ompliu la quadrícula de manera que cada columna, fila i quadrat del tauler no contingui dos símbols iguals.

  Estratègia

  Konquest

  Construïu un imperi interestel·lar enviant naus a conquistar altres planetes, incloent els planetes del vostre adversari.

  KsirK

  Conqueriu el món utilitzant els vostres exèrcits. Ataque i conqueriu els països veïns i expandiu-vos. Tot des de la comoditat del vostre ordinador.

  Joguines

  KTuberling

  Un joc de construcció de personatges per a infants. Arrossegueu diferents parts de la cara a Mr. Potato i divertiu-vos creant cares divertides.

  KTux

  El KTux és un protector de pantalla amb Tux en una nau espacial. Nota: Aquesta aplicació no és part de KDE Games.