Εφαρμογές/Παιχνίδια

This page is a translated version of the page Applications/Games and the translation is 88% complete.
Outdated translations are marked like this.

Παιχνίδια

Παιχνίδια

Η κοινότητα του KDE αναγνωρίζει την αξία της διασκέδασης και της ψυχαγωγίας στη ζωή μας. Για αυτό και η ομάδα KDEGames έχει δημιουργήσει μια ποικιλία από παιχνίδια με καταπληκτικά γραφικά και ενδιαφέρον gameplay, κρατώντας σας ψυχαγωγημένους και απασχολημένους για ώρες. Διαλέξτε κάρτες, αποφύγετε μπάλες που αναπηδούν, ή ακόμα ακόμα κατακτήστε και τον κόσμο, όλα από την άνετη θέση μπροστά στον υπολογιστή. Αλλά προσέξτε! Είναι εθισμός.

Dialog-information.png
Πληροφορίες
Η ομάδα KDEGames ονειρεύεται τη δημιουργία των πιο διασκεδαστικών και εντυπωσιακών παιχνιδιών, δίνοντας μεγαλύτερη προσοχή στις λεπτομέρειες του τρόπου παιχνιδιού και χρησιμοποιώντας τις τελευταίες τεχνολογίες του KDE. Επισκεφθείτε τη σχετική ιστοσελίδα http://games.kde.org.


Σημείωση: Οι παρακάτω εφαρμογές αποτελούν υπερσυνδέσμους στις αντίστοιχες σελίδες του KDEGames

Arcade

KBounce

Kbounce.png Γεμίστε τουλάχιστον το 75% του διαθέσιμου χώρου για να περάσετε στο επόμενο επίπεδο αποφεύγοντας τις μπάλες που αναπηδούν.

KDiamond

Kdiamond.png Αλλάξτε θέση σε δυο γειτονικά διαμάντια για να σχηματίσετε μια γραμμή τριών γειτονικών διαμαντιών και να εξαφανίσετε όσα περισσότερα μπορείτε μέσα στον καθορισμένο χρόνο.

KGoldrunner

Kgoldrunner.png Συλλέξτε χρυσό ενώ αποφεύγετε τους εχθρούς που σας καταδιώκουν. Διαφορετικά, σκάψτε τρύπες για να τους παγιδεύσετε και να τους κερδίσετε.

[https://kde.org/applications/games/org.kde.klines

KLines

]

Klines.png Μετακινήστε χρωματιστές μπάλες για να σχηματίσετε μια γραμμή με 5 παρόμοιες μπάλες όσο πιο γρήγορα μπορείτε ώστε να τις εξαφανίσετε πριν ο πίνακας γεμίσει με πολύχρωμες μπάλες.

Kolf

Kolf.png Δισδιάστατο παιχνίδι γκολφ-μινιατούρα, με φορά από πάνω προς τα κάτω, που παίζεται μέχρι και με 10 παίκτες.

Kollision

Kollision.png Χρησιμοποιήστε το ποντίκι για να αποφύγετε τις κόκκινες μπάλες στο γήπεδο. Προσέξτε γιατί ο αριθμός τους αυξάνει και διαφέρουν σε ταχύτητα.

[https://kde.org/applications/games/org.kde.kspaceduel

Spaceduel

]

Kspaceduel.png Εξαλείψτε τους αντίπαλους δορυφόρους χειριζόμενοι τον δικό σας δορυφόρο που περιστρέφεται γύρω από τον ήλιο. Μην πλησιάσετε όμως πολύ κοντά γιατί θα καείτε.

Επιτραπέζια

Bovo

Bovo-icon.png

Οι αντίπαλοι παίκτες αλλάζουν τις θέσεις των κομματιών τους προσπαθώντας να φτιάξουν γραμμές πέντε συνεχόμενων κομματιών ενώ προσπαθούν να μπλοκάρουν τα κομμάτια του αντιπάλου.

[https://kde.org/applications/games/org.kde.knavalbattle

KBattleship

]

Kbattleship.png Παιχνίδι ναυμαχίας για τον χώρο εργασίας του KDE. Ο κάθε παίκτης προσπαθεί να βυθίσει τα πλοία του αντιπάλου χωρίς να ξέρει τη θέση τους.

KMahjongg

Kmahjongg.png Αφαιρέστε όλα τα πλακίδια που βρίσκονται στην οθόνη βρίσκοντας το ταίρι κάθε πλακιδίου το γρηγορότερο δυνατό.

KReversi

Kreversi.png Στόχος είναι να συλλάβετε τα κομμάτια του αντιπάλου και να τα αναποδογυρίσετε στο δικό σας χρώμα. Αναλάβετε τον έλεγχο της πλειοψηφίας του πίνακα για να κερδίσετε.

KShisen

Kshisen.png Παρόμοιο με το Mahjongg, με τη διαφορά ότι τα πλακίδια δε στοιβάζονται το ένα πάνω στο άλλο. Βρείτε το ταίρι κάθε πλακιδίου για να τα αφαιρέσετε από τον πίνακα.

KFourInLine

Kfourinline.png Προσπαθήστε να συνδέσετε πρώτοι τέσσερα κομμάτια του ιδίου χρώματος σε μια συνεχόμενη ευθεία γραμμή οποιασδήποτε κατεύθυνσης.

Παιχνίδια με κάρτες

[https://kde.org/applications/games/org.kde.kpat

KPat

]

Kpat.png Χαλαρωτικό παιχνίδι πασιέντζας. Βάλτε τις κάρτες σε μια συγκεκριμένη σειρά, είτε του ίδιου είτε εναλλασσόμενου χρώματος, στον συντομότερο δυνατό χρόνο.

[https://kde.org/applications/games/org.kde.lskat

LsKat (Lieutenant Skat)

]

Lskat.png Παιχνίδι για δυο παίκτες, βασισμένο στο German Skat. Κερδίστε επιτυγχάνοντας 60 πόντους σε ένα παιχνίδι.

Παιχνίδια με ζάρια

Kiriki

Kiriki.png Στόχος είναι να πετύχετε το υψηλότερο σκορ ρίχνοντας 5 ζάρια μέχρι 3 φορές σε ένα γύρο.

[https://kde.org/applications/games/org.kde.kjumpingcube

KJumpingcube

]

Kjumpingcube.png Κατακτήστε όλα τα τετράγωνα του πίνακα είτε καταλαμβάνοντας ένα άδειο τετράγωνο είτε κατακτώντας ένα από αυτά του αντιπάλου. Τα ακρινά τετράγωνα μοιράζουν τους πόντους τους γύρω τους, προκαλώντας έτσι τα άδεια τετράγωνα να καταληφθούν. Προσέξτε τις αλυσιδωτές αντιδράσεις!

Λογικής

KAtomic

Katomic.png Εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό παιχνίδι βασισμένο στη μοριακή γεωμετρία. Σχηματίστε την αναπαράσταση ενός μορίου γλιστρώντας τα άτομα γύρω του.

[https://kde.org/applications/games/org.kde.kblackbox

KBlackbox

]

Kblackbox.png Παιχνίδι αναζήτησης και απόκρυψης. Χρησιμοποιήστε λέιζερ και χάρακες για να μαντέψετε τη θέση των κρυμμένων ατόμων στο κουτί.

KMines

Kmines.png Αποκαλύψτε όλα τα τετράγωνα χωρίς να πυροδοτήσετε καμιά νάρκη. Κλασσικό παιχνίδι Ναρκαλιευτή.

[https://kde.org/applications/games/org.kde.knetwalk

KNetwalk

]

Knetwalk.png Κατασκευάστε ένα δίκτυο συνδέοντας όλα τα τερματικά με καλώδιο στον διακομιστή χωρίς να αναποδογυρίσετε αυτά τα υλικά. Χρησιμοποιήστε όσο το δυνατό λιγότερες περιστροφές.

KSquares

Ksquares.png Οι αντίπαλοι παίκτες συνδέουν γειτονικές τελείες για να σχηματίσουν ένα τετράγωνο. Ο παίκτης με το μεγαλύτερο αριθμό συμπληρωμένων τετραγώνων κερδίζει.

KSudoku

Ksudoku.png Συμπληρώστε τον πίνακα ώστε κάθε στήλη, γραμμή και κάθε τετραγωνικός τομέας να περιέχει μόνο ένα στιγμιότυπο κάθε συμβόλου.

Στρατηγικής

Konquest

Konquest.png Κατασκευάστε μια διαστρική αυτοκρατορία στέλνοντας στόλο να κατακτήσει άλλους πλανήτες, συμπεριλαμβανομένων και των πλανητών των αντιπάλων.

KsirK

Ksirk.png Κατακτήστε τον κόσμο χρησιμοποιώντας το στρατό σας. Επιτεθείτε και κατακτήστε γειτονικές χώρες και αναπτύξτε το στρατό σας. Όλα αυτά από την άνετη θέση μπροστά στον υπολογιστή σας.

Παιχνιδάκια

KTuberling

Ktuberling.png Παιχνίδι κατασκευής ανθρώπινου προσώπου για παιδιά. Σύρετε τα διάφορα μέρη του προσώπου πάνω στον κύριο Πατάτα και δημιουργήστε το πιο διασκεδαστικό πρόσωπο που μπορείτε.

KTux

Ktux.png Το KTux είναι μια προφύλαξη οθόνης με τον Tux σε ένα διαστημόπλοιο. Η εφαρμογή αυτή δεν ανήκει στο KDE Games.

This page was last edited on 23 June 2021, at 17:23. Content is available under Creative Commons License SA 4.0 unless otherwise noted.