Digikam/Duplicats

This page is a translated version of the page Digikam/Duplicates and the translation is 100% complete.
Other languages:
Deutsch • ‎English • ‎català • ‎dansk • ‎español • ‎italiano • ‎українська

Com trobar imatges duplicades a digiKam!

Transcrit des d'un article al blog d'en Mohamed Malik, el 14 de febrer de 2011

En aquest moment estic descobrint una per una les característiques de digiKam i m'agradaria compartir-les amb vosaltres a mesura que ho faci.

Aquí és com filtrar i localitzar imatges duplicades i semblants a la vostra biblioteca. Si les teniu com jo i hi ha un gran nombre de fotografies a la base de dades, sens dubte aquesta característica val la pena. No obstant, per utilitzar-la primer s'ha de fer quelcom. Vaig mirar i mirar de trobar duplicats, però no vaig poder fer-ho, a causa d'això.

Primer aneu a Eines a la barra d'eines de digiKam i allà aneu a Reconstrueix les empremtes digitals. Just com l'opció de generar miniatures que vaig escriure ahir a la nit, aquí teniu dues opcions.


500pc


Explora
aquesta opció explora la vostra biblioteca per a les empremtes dactilars que falten... ràpida.
Reconstrueix-ho tot
aquesta opció explora totes les imatges per a les empremtes dactilars i les reconstrueix... lenta.

Quan ho hagueu fet sirà fàcil identificar els duplicats. A la barra lateral esquerra feu clic a la icona com una vareta màgica i obtindreu 3 opcions. Aquí parlarem de l'última opció Duplicats. Quan aneu la secció de duplicats obtindreu un menú com el de sota, on s'us demanarà a quina carpeta cercar. Trieu una carpeta.


Digikam duplicates21.jpeg


Així doncs feu clic al botó Cerca els duplicats.

Quan s'explora la carpeta us mostrarà al costat esquerra les fotografies que podrien ser duplicats. I quan en seleccioneu una en particular us mostrarà els seus duplicats i semblants. Aquí teniu un exemple:


Digikam duplicates31.jpeg

This page was last edited on 6 December 2013, at 13:21. Content is available under Creative Commons License SA 4.0 unless otherwise noted.