Digikam/Duplicats

  From KDE UserBase Wiki
  This page is a translated version of the page Digikam/Duplicates and the translation is 100% complete.

  Com trobar imatges duplicades a digiKam!

  Transcrit des d'un article al blog d'en Mohamed Malik, el 14 de febrer de 2011

  En aquest moment estic descobrint una per una les característiques de digiKam i m'agradaria compartir-les amb vosaltres a mesura que ho faci.

  Aquí és com filtrar i localitzar imatges duplicades i semblants a la vostra biblioteca. Si les teniu com jo i hi ha un gran nombre de fotografies a la base de dades, sens dubte aquesta característica val la pena. No obstant, per utilitzar-la primer s'ha de fer quelcom. Vaig mirar i mirar de trobar duplicats, però no vaig poder fer-ho, a causa d'això.

  Primer aneu a Eines a la barra d'eines de digiKam i allà aneu a Reconstrueix les empremtes digitals. Just com l'opció de generar miniatures que vaig escriure ahir a la nit, aquí teniu dues opcions.


  500pc
  500pc


  Explora
  aquesta opció explora la vostra biblioteca per a les empremtes dactilars que falten... ràpida.
  Reconstrueix-ho tot
  aquesta opció explora totes les imatges per a les empremtes dactilars i les reconstrueix... lenta.

  Quan ho hagueu fet sirà fàcil identificar els duplicats. A la barra lateral esquerra feu clic a la icona com una vareta màgica i obtindreu 3 opcions. Aquí parlarem de l'última opció Duplicats. Quan aneu la secció de duplicats obtindreu un menú com el de sota, on s'us demanarà a quina carpeta cercar. Trieu una carpeta.  Així doncs feu clic al botó Cerca els duplicats.

  Quan s'explora la carpeta us mostrarà al costat esquerra les fotografies que podrien ser duplicats. I quan en seleccioneu una en particular us mostrarà els seus duplicats i semblants. Aquí teniu un exemple: