Klipper

This page is a translated version of the page Klipper and the translation is 50% complete.
Outdated translations are marked like this.
Klipper2.png   Klipper és el vostre porta-retalls amb esteroides.

El que s'espera d'un porta-retalls tradicional és que pugueu copiar una secció de text per enganxar-la després en un altre lloc. Si copieu alguna cosa, després es perd. Klipper soluciona aquest problema d'una plomada. L'element que copieu en últim lloc seguirà sent per omissió l'utilitzat en enganxar, però la resta s'emmagatzemen en la memòria cau, de manera que podeu triar enganxar les vostres seleccions en un ordre diferent. Fins i tot podeu configurar el nombre d'elements emmagatzemats en la memòria cau! Feu clic a la icona de la safata o del plafó, i veureu les seleccions disponibles, així com altres opcions. Fem un cop d'ull a algunes opcions de configuració.

Note
Within Plasma there are two different buffers. One is the clipboard and the other is the selection. The clipboard buffer is filled when you press Ctrl + X or Ctrl + C and pasted by using Ctrl + V. The selection buffer is filled by simply marking some text and pasted by pressing the middle mouse button. Having said that it is important to know that Klipper can be configured to hold both buffers.


Klipper-conf.png
  És possible que els dos elements més importants per a l'ús restin sobre la pestanya General si voleu que el porta-retalls comenci buit o que conservi el seu contingut a través de les sessions, i si s'ha de sincronitzar el contingut del porta-retalls i la selecció. El significat d'això no és immediatament obvi, però una explicació clara és en el manual. Definitivament, cal entendre-ho, ja que una tria inadequada serà frustrant.
Klipper-actions.png
  Si escriviu scripts o treballeu en programació, aquesta secció és per a tu. Les accions basades en expressions regulars es poden configurar aquí.
Klipper-shortcuts.png
  Aquí podeu personalitzar les dreceres existents. De moment no és possible afegir dreceres addicionals.

El Manual està disponible des d'un element al menú Ajuda.

Guia d'aprenentatge

Klipper can be accessed from the command line using xclip . To copy to the ctl+C/V buffer use xclip -selection clipboard


This page was last edited on 11 November 2022, at 06:44. Content is available under Creative Commons License SA 4.0 unless otherwise noted.