Kopete/MSN

From KDE UserBase Wiki
This page is a translated version of the page Kopete/MSN and the translation is 100% complete.


Advarsel

Noget af informationen på denne side er gammel og er måske ikke længere gyldig. Hvis du bruger Kopete, må du meget gerne enten redigere siden selv eller tilføje noter til den tilknyttede diskussionsside.MSN logo

For st få mere at vide om MSN-protokollen, kan du se msnfanatic

I KDE 4.3

Intet er ændret i forhold til at sende filer; den gamle protokol bruges stadig. Den nye protokol er dog blevet delvist implementeret for at være i stand til at modtage filer. Du kan således nu modtage filer fra dine kontakter uden problemer.

I den fulde protokol udveksles et par meddelelser for at bestemme de to computeres evner og finde ud af, om filoverførser er mulig med en direkte forbindelse eller ej. Den direkte forbindelse er endnu ikke implementeret i Kopete, så alle dine overførsler foretages gennem chat-sessionen (filen modtages i en skjult meddelelse).

Offline beskeder

De virker

Tilpassede emotikonner

Kopete kan modtage tilpassede emotikonner fra dine kontakter.

Eksport af emotikon-temaet er en planlagt funktion, men er ikke implementeret endnu i KDE 3.4.

Vis billeder

Billeder kan sendes og modtages. Hvis du synes, at billedet virker for småt i værktøjslinjen, så kan du se det fulde billede i tooltippet. For at se det store billede hele tiden (som i msn) kan du overveje at importere et tema fra indstillingsvinduet.

Understøttelse af webcam

Endnu ingen understøttelse.

"Winks" og "Nudges"

Nudges blev implementeret i KDE 3.5. Winks er ikke implementeret. Planer?

Ret MSN fejl 715: Email Address not Verified

Denne fejl optræder når email-adressen i dit .net-pas ikke er blevet bekræftet som tilhørende dig. Måske ignorerede du emailen, som de sendte med et link til at verificere din email-adresse? Dette er uheldigvis ikke let at rette (der synes ikke at være nogen nem måde at få emailen gensendt), men der er en måde at komme uden om det på:

Metode 1

Den strategi vi vil følge er baseret på, at hvis vi ændrer .net-passets primære email-adresse til noget andet, så får vi en ny bekræftelsesmail. Hvis du således ændrer den primære email-adresse til noget andet og så ændrer den tilbage igen, så får du mulighed for at verificere din email-adresse igen.

Du skal dog være opmærksom på, at dette kan lave rod i MSN-kontakterne i din kontaktliste (jeg havde dog ingen problemer), så lav en backup af din kontaktliste først, og hvis du er virkelig nervøs, så skriv også dine venners Pas-adresser ned.

Sådan ændrer du den primære email-adresse:

  • Gå til www.passport.net og log ind med det pas, som du bruger i MSN Messenger.
  • Navigér til Member Services og vælg Edit my .NET Passport profile
  • Gå til linket under din email-adresse, som siger "I need to change this"
  • Skriv din ønskede email-adresse og dit password og klik på knappen submit
  • Vent på din bekræftelsesmail
  • Følg linket i mailen. Klik på knappen Continue og log ind.

Note

Login-fasen er afgørende; din emailadresse bliver ikke verificeret, hvis du ikke logger ind her.


Første gang (når du ændrer din primære email-adresse til noget andet) behøver du ikke at verificere og kan ignorere de to sidste skridt.

Metode 2

Der er tilsyneladende en lettere måde. I Microsoft Newsgroups har jeg opdaget følgende link: messenger, som vil indlede processen med at verificere email-adressen.

Du kan også gå via "Contact us"-siden; når du udfylder formularen er der et tilvalg, hvor du kan bede om en ny verifikation af email-adressen. En direkte link til dette er

http://support.live.com/eform.aspx?productKey=wlid&page=wlsupport_home_options_form_byemail&ct=eformts

Metode 3

En endnu nemmere metoder er følgende: Gå til siden med din konto:

https://account.live.com/settingspage.aspx?mkt=en-us

Hvis din email ikke er valideret, så er der en fremhævet meddelelse øverst på siden, som siger, at din email ikke er valideret og en link til:

https://account.live.com/verifysi.aspx?mkt=en-us&rp=settingspage

hvor en knap vises med "Send me verification email".