Kubuntu/Bidrag

  From KDE UserBase Wiki
  This page is a translated version of the page Kubuntu/Contribute and the translation is 100% complete.


  Bidrag

  Kubuntu-fællesskabet udgøres af individer og teams, som arbejder med at pakke software, teste den, efterse og rydde op i fejlrapporter og udbrede Kubuntu til et større publikum. Al denne software, grafik og dokumentation er blevet lavet, testet, brugt og diskuteret åbent af folk rundt omkring i verden; deres deltagelse i dette open source-fællesskab er blevet muliggjort af internettet. Vi inviterer dig til at være med til at forme Kubuntu til bedre at tilfredsstille dine behov.

  Få budskabet ud

  Den nemmeste måde at bidrage til Kubuntu-fællesskabet er at dele Kubuntu med andre. Anbefal Kubuntu til andre, vis dem, hvordan man downloader og installerer det og tal med dem om mulighederne og kvaliteterne ved open source software. I takt med at vores fællesskab vokser bliver det mere vitalt og bedre understøttet.

  Giv support og modtag den

  At hjælpe andre er en fantastisk måde at give noget igen til fællesskabet, for det kræver ikke avanceret kunnen eller at du ved alt om Linux eller Kubuntu. Du vil faktisk selv lære mere samtidig med at du hjælper andre, hvilket forøger din viden og dine færdigheder. Dette kan være en indgang til at lære andre ting, fra eftersyn af programfejl til pakning og måske endda programmering. Det er også ret tilfredsstillende at reparere systemet for en, som bor på den anden side af jorden.

  Du kan give support og få den på IRC -kanalerne, igennem postlisten Kubuntu Users eller på Kubuntus forummer, Ubuntus forummer og KDE's forummer.

  Abonnér

  For at begynde at bruge postlisterne skal du abonnere. Derved bliver du i stand til at sende beskeder uden at skulle vente på at blive autentificeret og lader dig modtage beskeder fra andre, som også abonnerer på postlisten.

  Før du sender en besked så tjek, om emnet er blevet diskuteret tidligere. Du kan bruge Google til at søge i postarkiverne.

  Kubuntu users

  Kubuntu development

  Kubuntu documentation

  Kubuntus IRC-kanaler

   #kubuntu      Kubuntus officielle support-kanal
  

  Forbind til #kubuntu på webbet her: #kubuntu

   #kubuntu-offtopic  Til snak uden for emnet med andre Kubuntu-brugere
   #kubuntu-devel   Det er her udviklerne hænger ud
  

  Fejlrapportering

  At få gode fejlrapporter er meget vigtigt for at forbedre Kubuntus kvalitet. For information om, hvordan man rapporterer fejl og skriver nyttige fejlrapporter, se Bug Reporting.

  Se her om typisk respons som du kan få fra upstream KDE-udviklere: Bug Responses.

  Locale teams

  Hvis du ønsker at mødes med andre Kubuntu-brugere i dit område, så søg efter et lokalt Ubuntu-fællesskabsteam (også kaldet LoCo-team) at slutte dig til.

  Pakning og udvikling

  Information om at lave pakker og hjælpe med udvikling af Kubuntu.

  Oversættelser

  Kubuntu byder velkommen til oversættere fra hele verden. At oversætte Kubuntu hjælper folk, som er mest trygge ved at bruge deres eget sprog. Den nødvendige oversættelser kan findes her: Kubuntu Translation.

  Test

  At være en Kubuntu-tester omfatter at køre den seneste software, at teste ISO'er for at se om de installerer korrekt og at teste pakker for at bekræfte at en programfejl er rettet. Hvis du vil hjælpe med at teste Kubuntu, så se Kubuntu Testers.

  Medlemskab

  Har du fundet din plads i fællesskabet? Hvorfor ikke få det fantastiske Ububto-medlemskab! Følg blot dette link!

  Tilbage til Kubuntu-startsiden