Λήψη Βοήθειας

This page is a translated version of the page Getting Help and the translation is 78% complete.
Outdated translations are marked like this.

Η κοινότητα του KDE είναι φιλική και εξυπηρετική, έτσι εδώ θα μάθετε τα κόλπα για το που θα βρείτε βοήθεια και μια μικρή καθοδήγηση στον τρόπο χρήσης των διαφορετικών καναλιών επικοινωνίας.

KopeteIcon.png
Κάνοντας ερωτήσεις με το σωστό τρόπο, υποδείξεις για πράγματα που μπορείτε να ελέγξετε πριν ρωτήσετε και πληροφορίες για να μαζέψετε.
 
Dialog-information.png
Sometimes you may want to dig a little deeper to fine tune your system or troubleshoot a problem. KDE System Administration tells You more about the inner workings of Your Plasma Desktop.
 
Dialog-information.png
Συχνά θα σας ρωτούν "ποια διανομή χρησιμοποιείς;" Αν αυτή η ερώτηση σας μπερδεύει, στο Τι είναι η διανομή (distro); θα βρείτε την εξήγηση.
 
System-diagnosis.png

Η Επίλυση Προβλημάτων είναι το μέρος όπου μπορείτε να λάβετε βοήθεια σχετικά με προβλήματα στην παραμετροποίηση του συστήματός σας ή προβλήματα υλικού (hardware).

 
Kblogger.png
Εδώ θα βρείτε πως να κάνετε chat με άλλους χρήστες του KDE. Επίσης είναι διαθέσιμη μια λίστα με Κανάλια IRC.
 
Internet-mail.png
Λίστες Αλληλογραφίας για βοήθεια στη χρήση εφαρμογών KDE. Έτσι θα λαμβάνετε όλα τα μηνύματα που στέλνονται στη λίστα.
 
Dialog-information.png
Στα Forums μπορείτε να αφήσετε ένα μήνυμα και να ελέγξετε αργότερα για πιθανές απαντήσεις. Ψάξτε για το πεδίο όπου μπορείτε κάνετε τη ρύθμιση ώστε να λαμβάνετε ειδοποίηση για τις απαντήσεις.
 
Applications-internet.png
Στις Ιστοσελίδες θα βρείτε μια λίστα από ιστοσελίδες σχετικές με το KDE, όπως επίσης και άρθρα σχετικά με τη χρήση του λογισμικού KDE.
 
Dialog-information.png
Ο κόσμος των υπολογιστών είναι γεμάτος με παράξενες λέξεις και έννοιες με τις οποίες δεν είστε συνηθισμένοι. Στο αρχείο της αργκό θα βρείτε επεξηγήσεις για ορισμένες από αυτές.
 
Dialog-information.png
The docs may answer your question.

This page was last edited on 23 June 2021, at 17:12. Content is available under Creative Commons License SA 4.0 unless otherwise noted.