Λήψη Βοήθειας

From KDE UserBase Wiki
This page is a translated version of the page Getting Help and the translation is 70% complete.
Outdated translations are marked like this.

Η κοινότητα του KDE είναι φιλική και εξυπηρετική, έτσι εδώ θα μάθετε τα κόλπα για το που θα βρείτε βοήθεια και μια μικρή καθοδήγηση στον τρόπο χρήσης των διαφορετικών καναλιών επικοινωνίας.

Κάνοντας ερωτήσεις με το σωστό τρόπο, υποδείξεις για πράγματα που μπορείτε να ελέγξετε πριν ρωτήσετε και πληροφορίες για να μαζέψετε.
 
Sometimes you may want to dig a little deeper to fine tune your system or troubleshoot a problem. KDE System Administration tells You more about the inner workings of Your Plasma Desktop.
 
Συχνά θα σας ρωτούν "ποια διανομή χρησιμοποιείς;" Αν αυτή η ερώτηση σας μπερδεύει, στο Τι είναι η διανομή (distro); θα βρείτε την εξήγηση.
 

Η Επίλυση Προβλημάτων είναι το μέρος όπου μπορείτε να λάβετε βοήθεια σχετικά με προβλήματα στην παραμετροποίηση του συστήματός σας ή προβλήματα υλικού (hardware).

 
Εδώ θα βρείτε πως να κάνετε chat με άλλους χρήστες του KDE. Επίσης είναι διαθέσιμη μια λίστα με Κανάλια IRC.
 
Λίστες Αλληλογραφίας για βοήθεια στη χρήση εφαρμογών KDE. Έτσι θα λαμβάνετε όλα τα μηνύματα που στέλνονται στη λίστα.
 

Error: No valid link was found at the end of line 3.

Στα Forums μπορείτε να αφήσετε ένα μήνυμα και να ελέγξετε αργότερα για πιθανές απαντήσεις. Ψάξτε για το πεδίο όπου μπορείτε κάνετε τη ρύθμιση ώστε να λαμβάνετε ειδοποίηση για τις απαντήσεις.

 
Στις Ιστοσελίδες θα βρείτε μια λίστα από ιστοσελίδες σχετικές με το KDE, όπως επίσης και άρθρα σχετικά με τη χρήση του λογισμικού KDE.
 
Ο κόσμος των υπολογιστών είναι γεμάτος με παράξενες λέξεις και έννοιες με τις οποίες δεν είστε συνηθισμένοι. Στο αρχείο της αργκό θα βρείτε επεξηγήσεις για ορισμένες από αυτές.
 
The docs may answer your question.