Segítség

  From KDE UserBase Wiki
  This page is a translated version of the page Getting Help and the translation is 70% complete.
  Outdated translations are marked like this.

  A KDE közösség barátságos és segítőkész, ezért itt van néhány ötlet, hogy hol és hogyan kaphat segítséget, valamint útmutatást különböző csatornákon.

  Tegyen fel kérdéseket megfelelően és a kérdés feltétele előtt ellenőrizendő dolgok, összegyűjtendő információk
   
  Sometimes you may want to dig a little deeper to fine tune your system or troubleshoot a problem. KDE System Administration tells You more about the inner workings of Your Plasma Desktop.
   
  Gyakran találkozhatsz a "Milyen disztrót használsz?" kérdéssel. Ha ez nagyon bonyolultnak hangzik, ezen a lapon megtudhatod, miről van szó.
   

  A Hibaelhárítás az a hely, ahol konfigurációs- és hardverproblémákkal kapcsolatban kaphat segítséget.

   
  Ha más KDE felhasználókkal is fel szeretnéd venni a kapcsolatot, akkor itt van, hogyan kell. Van listánk az IRC csatornáinkról is.
   
  A Levelezőlistákon segítséget kaphat a KDE alkalmazások használatával kapcsolatban.Minden üzenetet meg fog kapni, ami a levelezőlistára érkezik.
   

  Error: No valid link was found at the end of line 3.

  A Fórum az a hely, ahol üzenetet hagyhat, és később visszatérhet ellenőrizni a válaszokat. Keresse az értesítési jelet új válaszokért.

   
  Lista a KDE-vel foglalkozó Weboldalakról, valamint KDE szoftverekről szóló cikkek.
   
  Az informatika világában számos ismeretlen szóval és fogalommal találkozhatsz. Szlengszótárunkban megtudhatod az egyes szavak jelentését.
   
  The docs may answer your question.