Segítség

This page is a translated version of the page Getting Help and the translation is 78% complete.
Outdated translations are marked like this.

A KDE közösség barátságos és segítőkész, ezért itt van néhány ötlet, hogy hol és hogyan kaphat segítséget, valamint útmutatást különböző csatornákon.

KopeteIcon.png
Tegyen fel kérdéseket megfelelően és a kérdés feltétele előtt ellenőrizendő dolgok, összegyűjtendő információk
 
Dialog-information.png
Sometimes you may want to dig a little deeper to fine tune your system or troubleshoot a problem. KDE System Administration tells You more about the inner workings of Your Plasma Desktop.
 
Dialog-information.png
Gyakran találkozhatsz a "Milyen disztrót használsz?" kérdéssel. Ha ez nagyon bonyolultnak hangzik, ezen a lapon megtudhatod, miről van szó.
 
System-diagnosis.png

A Hibaelhárítás az a hely, ahol konfigurációs- és hardverproblémákkal kapcsolatban kaphat segítséget.

 
Kblogger.png
Ha más KDE felhasználókkal is fel szeretnéd venni a kapcsolatot, akkor itt van, hogyan kell. Van listánk az IRC csatornáinkról is.
 
Internet-mail.png
A Levelezőlistákon segítséget kaphat a KDE alkalmazások használatával kapcsolatban.Minden üzenetet meg fog kapni, ami a levelezőlistára érkezik.
 
Dialog-information.png
A Fórum az a hely, ahol üzenetet hagyhat, és később visszatérhet ellenőrizni a válaszokat. Keresse az értesítési jelet új válaszokért.
 
Applications-internet.png
Lista a KDE-vel foglalkozó Weboldalakról, valamint KDE szoftverekről szóló cikkek.
 
Dialog-information.png
Az informatika világában számos ismeretlen szóval és fogalommal találkozhatsz. Szlengszótárunkban megtudhatod az egyes szavak jelentését.
 
Dialog-information.png
The docs may answer your question.

This page was last edited on 23 June 2021, at 17:12. Content is available under Creative Commons License SA 4.0 unless otherwise noted.