KPilot

From KDE UserBase Wiki
This page is a translated version of the page KPilot and the translation is 100% complete.
KPilots hovedvindue
KPilot synkroniserer data mellem din PC og mange typer håndholdte enheder


Hovedpunkter

KPilot er en erstatning for Palm Desktop programmet fra PalmSource Inc., som sætter håndholdte enheder baseret på PalmOS (fx en PalmZire 31) i stand til at udveksle information med dit KDE-skrivebordsmiljø. KPilot erstatter ikke Palm Desktop alene; den forbinder og integrerer flere fine KDE 3.x og 4.x programmer så som Kontact i en pakke, som kan alt det Palm Desktop kan og mere til.

FAQ'er, tips og tricks

Generelle råd og informationer kan findes på projektets hjemmeside. Vi kan ikke garantere, at KPilot vil virke med nogen bestemt enhed, med der er en liste over modeller, som er rapporteret som virkende.

Projektets FAQ giver information om problemer med at forbinde enheder og med HotSync'ing. Der er også svar på en antal tekniske spørgsmål.

I januar 2010 blev det annonceret, at KPilot ikke vil blive udviklet yderligere, da udviklerne ikke længere bruger Palm-enheder og disse faktisk er ved at forsvinde fra markedet. Skulle nogen være interesseret i at genoptage udviklingen, så kan de kontakte Kontact developers.