KSysGuard

This page is a translated version of the page KSysGuard and the translation is 100% complete.
Systembelastnings-siden
Følg og kontrollér de processer, som kører på din computer.

Generelt

KSysGuard, også kendt som Systemovervågning, lader dig foretage simpel proceskontrol uden at skulle lave særlige indstillinger - standardvalgene er normalt tilstrækkelige. Der er to arbejdsark, siden Systembelastning, som ses ovenfor og Procestabellen.

Systembelastning

Siden Systembelastning har tre sektioner, som hver repræsenterer en form for belastning, CPU-brug, Hukommelse og Swap-historie og netværkshistorie. Hvis du holder markøren svævende over hver enkelt sektions titellinje, så vil du se en detaljeret analyse og farvekoderne.

KsysguardCPU.png
KsysguardRAM.png
KsysguardNet.png

Procestabellen

I visningen Alle processer ser du som standard en alfabetisk ordnet liste over alle de processer, som kører. Klik på en søjletitel for at sortere efter data i denne søjle. Hvis du har en proces, som er løbet løbsk, så er visningen Alle processer, træ den nyttigste. Du kan også vælge kun at se nogle af processerne afhængigt af processens ejer eller program.

Den alfabetiske list af processer
Træ-visningen

Tips og Tricks

Ctrl + Esc viser procesdelen af KSysGuard, hvilket kan være en hjælp, når de prøver at finde en applikation, som bruger for mange resourcer.

I KRunner (Alt + F2 eller højre-klik på skrivebordet og vælg Kør kommando...) er der en lille ikon til venstre for indtastningslinjen, som også bringer Procestabellen frem - den liger en mikorbølgeovn.


This page was last edited on 23 January 2013, at 06:24. Content is available under Creative Commons License SA 4.0 unless otherwise noted.