Kontact

From KDE UserBase Wiki
This page is a translated version of the page Kontact and the translation is 100% complete.


Kontact és el gestor d'informació personal integrat del KDE, però també es pot utilitzar amb altres sistemes. Implementa correu electrònic, llibretes d'adreces, calendaris, tasques, canals de notícies i molt més.

La suite Kontact és la poderosa solució PIM del KDE. Permet gestionar el correu electrònic, agenda, contactes i altres dades «personals» en un sol lloc lliurant innovacions per a ajudar a gestionar les vostres comunicacions amb més facilitat, organitzar el vostre treball d'una forma més ràpida i treballar més estretament, el qual resulta en una major productivitat i eficiència en la col·laboració digital.

Components

KDE Kontact és compatible amb diferents servidors de treball en grup. En utilitzar-los el vostre grup de treball tindrà accés a característiques com compartir carpetes de correu electrònic, llistes tasques en grup, compartir calendaris, llibres d'adreces centralitzades i programació de reunions.

Kontact consisteix del dorsal «Kontact PIM» i les aplicacions gràfiques que es connecten a aquest. 'Agents' especials (ara com un agent de facebook) s'empren per obtenir dades noves i fusionar-les en el conjunt de dades existent (per exemple els contactes, notícies). En base a la infraestructura és fàcil desenvolupar nous agents.

Aquests programes formen Kontact:

  • Akregator: Llegiu les vostres fonts favorites.
  • KAddressBook: Gestioneu els vostres contactes.
  • KMail: Client de correu.
  • KNotes: Les notes adhesives de l'escriptori.
  • KOrganizer: Calendari i planificació, diari.
  • Resum: Pantalla de resum de Kontact.
  • KJots: Organitzeu les vostres idees en un quadern.

On obtenir ajuda

La documentació per al Kontact està disponible aqui.
El fòrum de la comunitat KDE es troba aquí.

Hi ha una llista de correu a

  • kdepim-users: Per als usuaris de les aplicacions de KDE PIM (Kontact, KAddressBook, KMail, KOrganizer...) subscriviu-vos a kdepim-users, arxiu de kdepim-users. Un equip de desenvolupadors i usuaris l'objectiu del qual és donar respostes el més ràpid possible

i per ajuda urgent, un canal d'IRC sobre Libera Chat

  • Per a usuaris i desenvolupadors de Kontact: #kontact

Download

Kontact is available in all major Linux distribution repositories, as tarballs, and soon a Flatpak version will also be available. Ancient versions were compatible with Windows, the Kontact team is looking for help to improve Windows support. For more information look at the Kontact download page.

Installation Instructions

If you need help to install Kontact, look at this tutorial about how to install KDE software.


Més informació