Kontact

From KDE UserBase Wiki
This page is a translated version of the page Kontact and the translation is 100% complete.


Kontact er KDE's personlige informationsmanager (PIM), men kan også bruges med andre systemer. Den understøtter e-mail, adressebøger, kalendere, gøremål, nyhedsfeeds og meget mere.

Kontact-pakken er KDE's stærke PIM-løsning. Den lader dig håndtere e-mail, kalender, kontakter og andre personlige data på et sted. Kontact innoverer for at hjælper den dig med nemmere håndtering af din kommunikation, hurtigere organisering af dit arbejde og tættere samarbejde resulterende i større produktivitet og effektivitet i digitalt samarbejde.

Komponenter

KDE Kontact understøtter forskellige groupware-servere. Når du bruger disse servere, så har din arbejdsgruppe adgang til funktioner som delte emailmapper, gruppegøremålslister, deling af kalendere, central adressebog og mødeplanlægning.

Kontact består at Kontact PIM-motoren og det grafiske program, som forbinder til motoren. Specielle "agenter" (for eksempel en facebook agent) anvendes til at hente nye data ind og flette det sammen med eksisterende data (for eksempel kontakter eller nyheder). På grund af den klare infrastruktur er det let at udvikle nye agenter.

Disse programmer udgør tilsammen Kontact:

  • Akregator - Læs dine yndlings-nyhedskanaler
  • KAddressBook - Hold styr på dine kontakter
  • KMail - Mailklient
  • KNotes - Klæb-op notater til dit skrivebord
  • KOrganizer - Kalender og planlægning, journal
  • KTimeTracker - Hold styr på, hvor meget tid du bruger på forskellige opgaver
  • Oversigt - Oversigtsskærm i Kontact
  • KJots - Dine ideel organiseret i en notesbog

Hvor får du hjælp

Dokumentation til Kontact findes her.
The KDE community forum is here.

Der er en mailingliste på

  • kdepim-users - for brugere af KDE's PIM applicationer (Kontact, KAddressBook, KMail, KOrganizer, ...) abonnér på kdepim-users arkiv af kdepim-users. Et team af udviklere og brugere prøver at svare på spørgsmål så hurtigt som muligt.

og for presserende problemer er der en IRC kanal på Libera Chat

  • for brugere og udviklere af Kontact - #kontact

Download

Kontact findes i alle de vigtigste Linux-distributioners pakkearkiver, som tarballs og snart vil en Flatpack-version blive tilgængelig. Gamle versioner var kompatible med Windows; Kontact-teamet søger hjælp til at forbedre understøttelsen af Windows. For mere information se Kontact downloadsiden.

Installationsinstruktioner

Hvis du har brug for hjælp med at instalerel Kontact, så se denne vejledning om hvordan man installerer KDE-software.


Mere information