Segítség

From KDE UserBase Wiki
Revision as of 13:02, 28 February 2024 by FuzzyBot (talk | contribs) (Updating to match new version of source page)
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)

A KDE közösség barátságos és segítőkész, ezért itt van néhány ötlet, hogy hol és hogyan kaphat segítséget, valamint útmutatást különböző csatornákon.

Tegyen fel kérdéseket megfelelően és a kérdés feltétele előtt ellenőrizendő dolgok, összegyűjtendő információk
 
Sometimes you may want to dig a little deeper to fine tune your system or troubleshoot a problem. KDE System Administration tells You more about the inner workings of Your Plasma Desktop.
 
Gyakran találkozhatsz a "Milyen disztrót használsz?" kérdéssel. Ha ez nagyon bonyolultnak hangzik, ezen a lapon megtudhatod, miről van szó.
 

A Hibaelhárítás az a hely, ahol konfigurációs- és hardverproblémákkal kapcsolatban kaphat segítséget.

 
Ha más KDE felhasználókkal is fel szeretnéd venni a kapcsolatot, akkor itt van, hogyan kell. Van listánk az IRC csatornáinkról is.
 
A Levelezőlistákon segítséget kaphat a KDE alkalmazások használatával kapcsolatban.Minden üzenetet meg fog kapni, ami a levelezőlistára érkezik.
 

Error: No valid link was found at the end of line 3.

A Fórum az a hely, ahol üzenetet hagyhat, és később visszatérhet ellenőrizni a válaszokat. Keresse az értesítési jelet új válaszokért.

 
Lista a KDE-vel foglalkozó Weboldalakról, valamint KDE szoftverekről szóló cikkek.
 
Az informatika világában számos ismeretlen szóval és fogalommal találkozhatsz. Szlengszótárunkban megtudhatod az egyes szavak jelentését.
 
The docs may answer your question.