Llocs web

From KDE UserBase Wiki
Revision as of 10:15, 14 September 2023 by FuzzyBot (talk | contribs) (Updating to match new version of source page)
Llocs web
Llocs web

Llocs web per a la Comunitat KDE

Llocs web on els usuaris poden obtenir informació general sobre el KDE. Aquests poden estar a càrrec del KDE o estan directament afiliats amb el KDE.

  • La pàgina d'inici del KDE . Aquí trobareu informació general sobre el programari KDE i la comunitat KDE. Hi ha molts enllaços a altres recursos
  • KDE.news o simplement,The Dot. Aquesta és la font autoritzada de notícies i anuncis relacionats amb el KDE.
  • Planet KDE. Una agregació de blogs de desenvolupadors i col·laboradors del KDE. Aquests blogs expressen l'opinió de persones a títol personal. A vegades pot contenir missatges no relacionats amb el programari KDE.
  • Fòrums del KDE. El fòrum oficial de la comunitat KDE. Per a obtenir o donar suport en línia. Pluja d'idees per a projectes o aplicacions. O senzillament passar l'estona amb companys amants del programari KDE.
  • KDE TechBase. Documentació d'alta qualitat i guies d'aprenentatge per al desenvolupament del KDE. Ideal per a persones que volen participar i col·laborar amb el programari KDE.
  • KDE Store també proporciona bellesa per a l'escriptori Plasma. Milloreu el vostre escriptori amb una gran varietat de temes, fons de pantalla, estils de guiny, temes d'icona i més. Forma part del projecte OpenDesktop.

Aplicacions KDE

Algunes aplicacions del KDE tenen el seu propi lloc web. Si us plau, consulteu la pàgina de l'aplicació aquí a UserBase per a veure si el programa que esteu buscant en disposa d'una. El catàleg d'aplicacions ofereix una visió general de les aplicacions KDE que tenen una pàgina aquí a UserBase. Trobareu una llista de totes les aplicacions oficials del KDE a kde.org.

Informació

No us oblideu de visitar la nostra pàgina de Guies d'aprenentatge per a obtenir més consells i trucs del programari KDE.