Websteder

This page is a translated version of the page Websites and the translation is 100% complete.
Websites

KDE-fællesskabets websteder

Websteder hvor brugere kan få almindelig information om KDE: Disse drives enten af KDE eller er direkte knyttet til KDE.

  • KDE's hjemmeside. Her finder du en generel information både om KDE software og om KDE-fællesskabet. Der er mange links til andre resurcer.
  • KDE.news eller simpelthen The Dot. Det er den autoritative kilde til nyheder og bekendtgørelser relateret til KDE.
  • Planet KDE. En samling af blogs fra udviklere og bidragsydere til KDE. Disse blogs udtrykker enkeltpersoners meninger. Den kan undertiden indeholde artikler, som ikke er relaterede til KDE software.
  • KDE Forums. KDE-fællesskabets oficielle forum. Modtag eller giv online support, lav brainstorme om projekter og programmer, eller hæng bare ud med andre, der holder af KDE's software.
  • KDE TechBase. Dokumentation af høj kvalitet og vejledninger til udvikling af KDE. Perfekt for den, som ønsker at involvere sig og bidrage til KDE's software.
  • KDE Store. Flere programmer til dit Plasma-skrivebord. En online kilde til programmer til KDE, som er lavet af fællesskabet. Bemærk venligst, at disse ikke er officielle programmer fra KDE; support til dem findes på de enkelte projekters websteder. KDE Store er en del af openDesktop projektet.
  • KDE Store har også udsmykning til Plasma-skrivebordet. Find mange smarte temaer, baggrundsbilleder, widget-stile, ikon-temaer med mere. KDE-Look.org er en del af openDesktop projektet.


Programmer til KDE

Nogle programmer til KDE har deres eget websted. Se venligst programmets side her på UserBase for at finde ud af, om det program, som du er interesseret i har et websted. Programkataloget giver dig et overblik over de programmer fra KDE, som har en side her på UserBase. Find en liste med alle de officielle programmer fra KDE på kde.org.

Websteder og artikler

Har du et websted med fokus på KDE-software eller fællesskabet? Hvad med en artikel om en ny smart funktion eller nogle tips? Måske er du stødt på en sammenfatning om KDE eller et online tidsskrift. Skriv dem her, sådan at hele KDE-verdnen kan se dem.

Dialog-information.png
Information
Glem ikke at besøge vores side med vejledninger for flere tips og tricks om KDE software


BEMÆRK: Disse websteder og artikler er ikke under KDE-fællesskabets's kontrol. KDE-fællesskabet er ikke ansvarlig for deres indhold eller de meninger, der udtrykkes.

Websteder

  • Introducing KDE4. En lille artikel om KDE SC 4.x, som omtaler nye programmer, funktioner og forbedringer i forhold til tidligere versioner. (forældet)

This page was last edited on 13 July 2019, at 12:01. Content is available under Creative Commons License SA 4.0 unless otherwise noted.