Websteder

  From KDE UserBase Wiki
  This page is a translated version of the page Websites and the translation is 64% complete.
  Outdated translations are marked like this.
  Websites
  Websites

  KDE-fællesskabets websteder

  Websteder hvor brugere kan få almindelig information om KDE: Disse drives enten af KDE eller er direkte knyttet til KDE.

  • KDE's hjemmeside. Her finder du en generel information både om KDE software og om KDE-fællesskabet. Der er mange links til andre resurcer.
  • KDE.news eller simpelthen The Dot. Det er den autoritative kilde til nyheder og bekendtgørelser relateret til KDE.
  • Planet KDE. En samling af blogs fra udviklere og bidragsydere til KDE. Disse blogs udtrykker enkeltpersoners meninger. Den kan undertiden indeholde artikler, som ikke er relaterede til KDE software.
  • KDE Forums. KDE-fællesskabets oficielle forum. Modtag eller giv online support, lav brainstorme om projekter og programmer, eller hæng bare ud med andre, der holder af KDE's software.
  • KDE TechBase. Dokumentation af høj kvalitet og vejledninger til udvikling af KDE. Perfekt for den, som ønsker at involvere sig og bidrage til KDE's software.
  • KDE Store har også udsmykning til Plasma-skrivebordet. Find mange smarte temaer, baggrundsbilleder, widget-stile, ikon-temaer med mere. KDE-Look.org er en del af openDesktop projektet.

  Programmer til KDE

  Nogle programmer til KDE har deres eget websted. Se venligst programmets side her på UserBase for at finde ud af, om det program, som du er interesseret i har et websted. Programkataloget giver dig et overblik over de programmer fra KDE, som har en side her på UserBase. Find en liste med alle de officielle programmer fra KDE på kde.org.

  Information
  Glem ikke at besøge vores side med vejledninger for flere tips og tricks om KDE software