Llocs web

This page is a translated version of the page Websites and the translation is 100% complete.
Llocs web

Llocs web per a la Comunitat KDE

Llocs web on els usuaris poden obtenir informació general sobre el KDE. Aquests poden estar a càrrec del KDE o estan directament afiliats amb el KDE.

  • La pàgina d'inici del KDE . Aquí trobareu informació general sobre el programari KDE i la comunitat KDE. Hi ha molts enllaços a altres recursos
  • KDE.news o simplement,The Dot. Aquesta és la font autoritzada de notícies i anuncis relacionats amb el KDE.
  • Planet KDE. Una agregació de blogs de desenvolupadors i col·laboradors del KDE. Aquests blogs expressen l'opinió de persones a títol personal. A vegades pot contenir missatges no relacionats amb el programari KDE.
  • Fòrums del KDE. El fòrum oficial de la comunitat KDE. Per a obtenir o donar suport en línia. Pluja d'idees per a projectes o aplicacions. O senzillament passar l'estona amb companys amants del programari KDE.
  • KDE TechBase. Documentació d'alta qualitat i guies d'aprenentatge per al desenvolupament del KDE. Ideal per a persones que volen participar i col·laborar amb el programari KDE.
  • KDE Store. Més aplicacions per a l'escriptori Plasma. Una font en línia de programes de tercers realitzats per la comunitat. Cal tenir en compte que aquests no formen part oficial de les aplicacions KDE, aquests són recolzats des de les pàgines web de cada projecte. La KDE Store forma part del projecte OpenDesktop.
  • KDE Store també proporciona bellesa per a l'escriptori Plasma. Milloreu el vostre escriptori amb una gran varietat de temes, fons de pantalla, estils de guiny, temes d'icona i més. Forma part del projecte OpenDesktop.


Aplicacions KDE

Algunes aplicacions del KDE tenen el seu propi lloc web. Si us plau, consulteu la pàgina de l'aplicació aquí a UserBase per a veure si el programa que esteu buscant en disposa d'una. El catàleg d'aplicacions ofereix una visió general de les aplicacions KDE que tenen una pàgina aquí a UserBase. Trobareu una llista de totes les aplicacions oficials del KDE a kde.org.

Llocs i articles

Disposeu d'un lloc dedicat al programari o a la comunitat KDE? Un article parla d'alguna característica nova o de consells? Potser us heu trobat amb un reportatge sobre el KDE en una revista en línia. Aquí hi ha una llista per a que el vegin arreu del món KDE!

Dialog-information.png
Informació
No us oblideu de visitar la nostra pàgina de Guies d'aprenentatge per a obtenir més consells i trucs del programari KDE.


NOTA: Aquests llocs o articles no estan sota el control de la comunitat KDE. La comunitat KDE no es fa responsable pel contingut i les opinions expressades en ells.

Llocs

  • Introducció al KDE4. Petits articles que cobreixen el KDE SC4.x - noves aplicacions, característiques i millores respecte al seu predecessor. (Antiquat.)

This page was last edited on 23 June 2021, at 17:14. Content is available under Creative Commons License SA 4.0 unless otherwise noted.