Llocs web

From KDE UserBase Wiki
This page is a translated version of the page Websites and the translation is 100% complete.
Llocs web
Llocs web

Llocs web per a la Comunitat KDE

Llocs web on els usuaris poden obtenir informació general sobre el KDE. Aquests poden estar a càrrec del KDE o estan directament afiliats amb el KDE.

  • La pàgina d'inici del KDE . Aquí trobareu informació general sobre el programari KDE i la comunitat KDE. Hi ha molts enllaços a altres recursos
  • KDE.news o senzillament,The Dot. Aquesta és la font autoritzada de notícies i anuncis relacionats amb el KDE.
  • Planet KDE. Una agregació de blogs de desenvolupadors i col·laboradors del KDE. Aquests blogs expressen l'opinió de persones a títol personal. A vegades pot contenir missatges no relacionats amb el programari KDE.
  • Fòrums del KDE. El fòrum oficial de la comunitat KDE. Per a obtenir o donar suport en línia. Pluja d'idees per a projectes o aplicacions. O senzillament passar una estona amb altres amants del programari KDE.
  • Wiki de la comunitat KDE . Documentació d'alta qualitat i guies d'aprenentatge per al desenvolupament del KDE. Ideal per a persones que volen participar i col·laborar amb el programari KDE.
  • La KDE Store és on trobareu temes de tercers, icones, ginys i més per al Plasma, així com complements específics per a les vostres aplicacions KDE. La majoria de les peces del programari KDE proporcionen un navegador integrat per a trobar el contingut disponible fent clic als botons "Obtén nou..." distribuïts a diversos llocs. Cal tenir en compte que la store.kde.org no és propietat ni està gestionada pel KDE, i que en realitat forma part del projecte OpenDesktop.

Aplicacions KDE

Algunes aplicacions KDE tenen el seu propi lloc web. Si us plau, consulteu la pàgina de l'aplicació aquí a UserBase per a veure si el programa que esteu buscant en disposa d'una. El catàleg d'aplicacions ofereix una visió general de les aplicacions KDE que tenen una pàgina aquí a UserBase. Trobareu una llista de totes les aplicacions oficials del KDE a kde.org.

Informació

No us oblideu de visitar la nostra pàgina de Guies d'aprenentatge per a obtenir més consells i trucs del programari KDE.