Aplicacions

From KDE UserBase Wiki
This page is a translated version of the page Applications and the translation is 70% complete.
Outdated translations are marked like this.

Catàleg de les aplicacions KDE

Applications
Applications

La comunitat KDE publica més de cent aplicacions per a gairebé totes les necessitats i interessos. Hi ha aplicacions per a visualitzar i editar imatges, així com organitzar la vostra col·lecció de fotos. Hi ha programes per a reproduir vídeos i gestionar la vostra col·lecció de música. També hi ha programes educatius per a estudiants i professors, així com jocs per a entretenir-vos durant hores. El KDE software compilation fins i tot ve amb la seva pròpia suite d'oficina i de productivitat!


I si això no és suficient, hi ha literalment centenars d'aplicacions que estan disponibles a KDE-Apps.org per a que les podeu provar i utilitzar.

També trobareu el que us cal a la taula d'aplicacions equivalents.

L'escriptori

Aquestes aplicacions proporcionen la funcionalitat bàsica d'un escriptori bàsic, donant-vos la facultat d'administrar i personalitzar l'escriptori al vostre gust. Aquests són probablement els programes més comuns que utilitzareu per a les tasques del dia a dia.

Cap ordinador és una illa en aquests dies. El KDE presenta algunes aplicacions que us permeten rebre i enviar dades a altres ordinadors, ja sigui a Internet o en una xarxa local, donant-vos accés al món.

Si una imatge val més que mil paraules, llavors centenars d'imatges valdrien milions. El KDE proporciona programes que us permeten visualitzar i administrar les vostres imatges i fotos, visualitzar diferents tipus de documents, així com crear les vostres pròpies imatges.

Transforma l'escriptori en un petit centre multimèdia. Escoltar música, veure vídeos, gestionar les vostres col·leccions, o fer còpies de seguretat en CD i DVD. Anima la vostra experiència amb la selecció multimèdia del KDE.

Organitzeu-vos amb el programari de KDE! Amb una oficina compatible amb els estàndards, aplicacions de productivitat i de treball en grup, així com altres eines útils, el programari de KDE us ajuda a fer-vos amb el control no només del vostre ordinador, també de la vostra vida i feina.

El programari KDE no és només per a adults. Ja sigui en entre els àtoms, o en tot el món, o fins i tot més enllà de les estrelles, el nostre programari ajuda a lluitar per un futur més brillant amb un munt d'aplicacions educatives per a infants i estudiants, així com per als mestres i els pares.

Ciència

Representació de dades, gràfics, simulacions i sistemes d'informació -els tenim tots-.

Sigueu el rei o la reina del vostre propi castell perquè el KDE us dóna les eines per a ser l'amo del vostre ordinador. Des de monitors del sistema fins a la configuració del mateix, el KDE us permet prendre el control.

El KDE ofereix dotzenes d'eines que afegeixen valor al vostre escriptori. Poden no ser grans o sofisticades, però aquestes utilitats són una classe pròpia, proporcionant comoditat i potència al vostre treball diari.

Tot feina i res de joc degenera en una vida estressant. És per això que el KDE proporciona una varietat de jocs per a mantenir-vos entretingut, fins i tot ocupat durant hores. Trieu una carta, esquiveu pilotes que reboten, o fins i tot conqueriu el món, tot des de la comoditat de l'ordinador. Aneu amb compte però, poden crear addicció.

Un projecte de programari lliure com ara la KDE Software Compilation no estaria complet sense les eines per a crear programari. El ric ecosistema de programari inclou aplicacions que fan la vida del desenvolupador molt més fàcil, des d'eines de comparació de fitxers a un veritable entorn de desenvolupament integrat.

Accessibilitat

La comunitat KDE es preocupa pels seus usuaris, independentment de la seva edat, sexe, raça o condició física. Proporciona eines, tant utilitats integrades com aplicacions independents que permeten a les persones amb discapacitats físiques poder utilitzar els seus ordinadors amb facilitat i eficiència.