Aplicacions

This page is a translated version of the page Applications and the translation is 100% complete.

Catàleg de les aplicacions KDE

Applications

La comunitat KDE publica més de cent aplicacions per a gairebé totes les necessitats i interessos. Hi ha aplicacions per a visualitzar i editar imatges, així com organitzar la vostra col·lecció de fotos. Hi ha programes per a reproduir vídeos i gestionar la vostra col·lecció de música. També hi ha programes educatius per a estudiants i professors, així com jocs per a entretenir-vos durant hores. El KDE software compilation fins i tot ve amb la seva pròpia suite d'oficina i de productivitat!


I si això no és suficient, hi ha literalment centenars d'aplicacions que estan disponibles a KDE-Apps.org per a que les podeu provar i utilitzar.

També trobareu el que us cal a la taula d'aplicacions equivalents.

L'escriptori

Category-user-desktop.png

Aquestes aplicacions proporcionen la funcionalitat bàsica d'un escriptori bàsic, donant-vos la facultat d'administrar i personalitzar l'escriptori al vostre gust. Aquests són probablement els programes més comuns que utilitzareu per a les tasques del dia a dia.

Internet i xarxa

Applications-internet.png

Cap ordinador és una illa en aquests dies. El KDE presenta algunes aplicacions que us permeten rebre i enviar dades a altres ordinadors, ja sigui a Internet o en una xarxa local, donant-vos accés al món.

Gràfics i Imatges

Applications-graphics.png

Si una imatge val més que mil paraules, llavors centenars d'imatges valdrien milions. El KDE proporciona programes que us permeten visualitzar i administrar les vostres imatges i fotos, visualitzar diferents tipus de documents, així com crear les vostres pròpies imatges.

Multimèdia

Applications-multimedia.png

Transforma l'escriptori en un petit centre multimèdia. Escoltar música, veure vídeos, gestionar les vostres col·leccions, o fer còpies de seguretat en CD i DVD. Anima la vostra experiència amb la selecció multimèdia del KDE.

Oficina i productivitat

Applications-office.png

La comunitat KDE es preocupa pels seus usuaris, independentment de la seva edat, sexe, raça o condició física. Proporciona eines, tant utilitats integrades com aplicacions independents que permeten a les persones amb discapacitats físiques poder utilitzar els seus ordinadors amb facilitat i eficiència.

Educació

Applications-education.png

El programari KDE no és només per a adults. Ja sigui en entre els àtoms, o en tot el món, o fins i tot més enllà de les estrelles, el nostre programari ajuda a lluitar per un futur més brillant amb un munt d'aplicacions educatives per a infants i estudiants, així com per als mestres i els pares.

Ciència

Applications-science.png

Representació de dades, gràfics, simulacions i sistemes d'informació -els tenim tots-.

Administració del sistema

Preferences-system.png

Sigueu el rei o la reina del vostre propi castell perquè el KDE us dóna les eines per a ser l'amo del vostre ordinador. Des de monitors del sistema fins a la configuració del mateix, el KDE us permet prendre el control.

Utilitats i eines

Applications-accessories.png

El KDE ofereix dotzenes d'eines que afegeixen valor al vostre escriptori. Poden no ser grans o sofisticades, però aquestes utilitats són una classe pròpia, proporcionant comoditat i potència al vostre treball diari.

Jocs i Joguines

Kdegameslogo.png

Tot feina i res de joc degenera en una vida estressant. És per això que el KDE proporciona una varietat de jocs per a mantenir-vos entretingut, fins i tot ocupat durant hores. Trieu una carta, esquiveu pilotes que reboten, o fins i tot conqueriu el món, tot des de la comoditat de l'ordinador. Aneu amb compte però, poden crear addicció.

Desenvolupament i programació

Applications-development.png

Un projecte de programari lliure com ara la KDE Software Compilation no estaria complet sense les eines per a crear programari. El ric ecosistema de programari inclou aplicacions que fan la vida del desenvolupador molt més fàcil, des d'eines de comparació de fitxers a un veritable entorn de desenvolupament integrat.

Accessibilitat

Preferences-desktop-accessibility.png

La comunitat KDE es preocupa pels seus usuaris, independentment de la seva edat, sexe, raça o condició física. Proporciona eines, tant utilitats integrades com aplicacions independents que permeten a les persones amb discapacitats físiques poder utilitzar els seus ordinadors amb facilitat i eficiència.


This page was last edited on 24 November 2020, at 20:32. Content is available under Creative Commons License SA 4.0 unless otherwise noted.